Hjertekohærens - en genvej til ro og overskud

Uncategorized Mar 15, 2022

Kære du

Tak, fordi du læser med her på nyhedsbrevet og på bloggen.

I dag har jeg lyst til at dele en genvej til, at du kan finde mere ro og overskud i dit liv.

Jeg blev smittet med Corona i uge 6, hvilket resulterede i, at jeg måtte vinke farvel til skiferien og måtte nøjes med at sende familien afsted. I den forbindelse blev jeg igen bekræftet i, hvordan træningen i hjertekohærens hjælper til ubesværet at transformere...

Læs mere...

Awaken to Your Inner Truth

Uncategorized Feb 06, 2022

Kære du

Jeg har været så heldig at få tilbuddet om at skrive et kapitel til en bog på engelsk, hvor vi er forskellige forfattere, der skal skrive under titlen "Awaken to your inner thuth" ud fra vores egen historie.

Og så fik jeg lyst til at dele det med dig, der læser med på bloggen. Håber, at det vil give mening for dig. Så lav en kop god kaffe eller the og sæt dig godt til rette og læs så med her:

 

Awaken...

Læs mere...

Min nye bog: "Mit taknemlige hjerte" - et uddrag og refleksioner

Uncategorized Nov 14, 2021

Kære læser.

Tak fordi, du læser med her på bloggen. Jeg har været stille her på siden et stykke tid og har i stedet for været fokuseret på, at få min nye bog "Mit taknemlige hjerte" klar til at komme ud i verden. Og det er den nu - SÅ SKØØNT.

Det er en forunderlig proces at skrive en bog - og ikke mindst at skulle lade den få luft under vingerne. Mange spørger mig, hvorfor jeg skriver og det enkle svar er,...

Læs mere...

Den gyldne Buddha - din indre kilde til ro, glæde og selv-kærlighed

Uncategorized Aug 28, 2021

Kære alle.

Tak fordi du læser med på bloggen og på mine nyhedsbreve - det er jeg meget taknemlig for.

Jeg håber, at du har haft en dejlig sommer fuld af sol, opladning og tid til dig. Nu er det blevet sensommer, og jeg må konstatere, at jeg har været stille på både nyhedsbrev, blog og Facebook hen over sommeren.

Jeg har holdt helt fri, og det har føltes fantastisk.

Men nu er det tid til ny aktivitet igen - og det er også...

Læs mere...

Tillad dig selv at være glad

Uncategorized Mar 02, 2021

Kære læser

Tak fordi du læser med på min blog, det er jeg rigtig glad for.

Så er vi netop trådt ind i foråret, som måske i år har ekstra stor betydning for mange af os. Fornemmelsen af ny energi, livskraft og lys - nok noget de fleste af os lige nu har ekstra meget brug for i disse tider, hvor restriktionerne fortsat har tag i vores hverdag og vores måde at være sammen på.

Jeg indrømmer blankt, at jeg virkelig har...

Læs mere...

Mindre stress og mere ro og glæde med self-compassion.

Uncategorized Feb 03, 2021

“Grief can be the garden of compassion. If you keep your heart open through
everything, your pain can become your greatest ally in your life’s search for love and
wisdom.” Rumi

Kære alle.

Med håber om, at I alle har det godt og trives - og nyder det meget smukke vintervejr, vi har haft her på det sidste. I dagens blog er der en guide til at være med det, der er svært gennem R.A.I.N. meditationen, der både kan laves som en refleksion og som...

Læs mere...

At skrue op for vores evne til at berolige os selv.

Uncategorized Jan 10, 2021

Allerførst tak til dig, der læser med.

Jeg håber, at alle er kommet godt ind i det nye år - lad os hjælpe hinanden med at skabe et fantastisk 2021. Nedenfor lidt inspiration til at fremme den indre ro i disse turbulente tider.

I disse så anderledes tider kan mange mennesker med fordel have ekstra fokus på det, vi i compassion kalder ”Det beroligende system”. Det er det system, der sørger for, at vi kan berolige os selv, og som...

Læs mere...

Taknemlighed en vej til livsglæde

Uncategorized Dec 03, 2020

 

Allerførst vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig december - fyldt med lys og glæde og fri af stress og jag. Tak fordi du læser med på bloggen.

Jeg fortsætter med en opfølgning på den sidste blogs tema - taknemlighed. Julen er jo en særlig tid, hvor vi med fordel kan forbinde os til taknemligheden - og til gavmildheden, som er taknemlighedens "søster".

Hvorfor nu al den snak om taknemlighed?

 Det enkle svar er fordi,...

Læs mere...

Taknemlighed er din superpower

Uncategorized Oct 31, 2020

Rigtig mange af jer ved, at jeg altid taler passioneret omkring det bevidst at vælge at træne vores evne til taknemlighed. At jeg virkelig oplever det som den mest geniale superpower, vi mennesker har adgang til. Taknemlighed kan i den grad bidrage til, at vi oplever os mere lykkelige, lette og frie. Med et øget fokus på taknemlighed vil vi opleve livet lysere og mere meningsfyldt.

Taknemlighedstræningen har virkelig haft en positiv indvirkning på mit eget...

Læs mere...

Nuet er nøglen til al forandring

Uncategorized Sep 07, 2020

 

En ældre beboer på et plejehjem opfordrede alle til at huske at nyde hvert et øjeblik af livet. Hun fortalte, hvordan hun selv havde levet meget af sit liv med fokus på fremtiden – det næste mål, den næste ting der skulle ordnes - levet på forventningen om, at livet ville blive bedre i fremtiden.

” First I was dying to finish high school and start college,
and then I was dying to finish college and start working,
and then I...

Læs mere...
1 2
Close

Nyhedsbrev Fra Heartbased Life

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mindfulness, Compassion og Hjerteintelligens så følg med her.