Om Helle Lisle
Vision for Heartbased Life

 

 

Om Helle

I 2018 gik en stor drøm i opfyldelse. Jeg grundlagde Heartbased Life og valgte at følge min passion om at udbrede kendskabet til compassion, hjerteintelligens, bevidsthedsudvikling og mindfulness.

Så nu hjælper og inspirerer jeg mennesker til at leve et liv præget af nærvær, livsglæde og kærlig bevidsthed. Et liv, hvor vi har modet til at stå stærkt i vores autentiske selv, og lader os guide af vores hjerter. På den måde er vi medskaber af vores liv og kan leve vores fulde potentiale.

Og i april 2020 gik en ny drøm i opfyldelse - udgivelsen af min bog: "Mindfulness & Compassion - en vej til mere nærvær og livsglæde".

Jeg er speciallæge i psykiatri og har siden 2005 arbejdet i min egen klinik, i årene 2005 - 2014 under sygesikringen i Fredericia og efter følgende fra 2014 i Vejle uden for sygesikringen. Jeg har gennem alle årene primært haft fokus på den terapeutiske del af arbejdet.

Jeg har en bred kognitiv uddannelse og er godkendt som kognitiv terapeut og supervisor. Jeg har desuden arbejdet med mindfulness siden 2005 og har stor erfaring med såvel individuelle forløb som gruppeforløb i mindfulness samt foredrag/workshops om mindfulness.

Siden 2008 har jeg arbejdet rigtig meget med Compassion - dette både i individuelle forløb, i gruppeforløb og på workshops/retreats.

Senest har jeg udforsket områder som hjerteintelligens og energiarbejde.

Privat er jeg mor til 2 skønne voksne drenge og gift på 30. år. Vi bor på landet, så jeg er så utrolig heldig dagligt at være omgivet af natur og masser af ro.

Se mere om mit CV HER

Vision for Heartbased Life

Et af de citater, som min vision læner sig op af, er af Viktor Frankl: "Mellem stimulus og respons er der et rum. I det rum har vi muligheden for at vælge vores respons. I vores respons ligger muligheden for vores vækst og vores frihed".

Min vision er gennem formidling og inspiration at bidrage til, at mange flere mennesker lever et liv:

- hvor de ser deres fulde potentiale og lever det liv, de drømmer om.

- der er i overensstemmelse med deres sande værdier og deres autentiske selv.

- med glæde, overskud og frihed i stedet for et liv, hvor de blot overlever.

- hvor de vælger at lytte til hjertets guidning og deres iboende intuition.

- hvor de vælger at træne en kærlig bevidsthed, så de bliver medskabere af deres liv.

- hvor de vælger at være i verden ud fra kærlighed, tillid og samhørighedsfølelse.

- hvor de vælger at tro på muligheder i stedet for begrænsninger.

Mit ønske er at bringe viden om meditation, mindfulness, compassion og hjerteintelligens ud i verden.