Den gyldne Buddha - din indre kilde til ro, glæde og selv-kærlighed

Uncategorized Aug 28, 2021

Kære alle.

Tak fordi du læser med på bloggen og på mine nyhedsbreve - det er jeg meget taknemlig for.

Jeg håber, at du har haft en dejlig sommer fuld af sol, opladning og tid til dig. Nu er det blevet sensommer, og jeg må konstatere, at jeg har været stille på både nyhedsbrev, blog og Facebook hen over sommeren.

Jeg har holdt helt fri, og det har føltes fantastisk.

Men nu er det tid til ny aktivitet igen - og det er også...

Læs mere...

Tillad dig selv at være glad

Uncategorized Mar 02, 2021

Kære læser

Tak fordi du læser med på min blog, det er jeg rigtig glad for.

Så er vi netop trådt ind i foråret, som måske i år har ekstra stor betydning for mange af os. Fornemmelsen af ny energi, livskraft og lys - nok noget de fleste af os lige nu har ekstra meget brug for i disse tider, hvor restriktionerne fortsat har tag i vores hverdag og vores måde at være sammen på.

Jeg indrømmer blankt, at jeg virkelig har...

Læs mere...

Mindre stress og mere ro og glæde med self-compassion.

Uncategorized Feb 03, 2021

“Grief can be the garden of compassion. If you keep your heart open through
everything, your pain can become your greatest ally in your life’s search for love and
wisdom.” Rumi

Kære alle.

Med håber om, at I alle har det godt og trives - og nyder det meget smukke vintervejr, vi har haft her på det sidste. I dagens blog er der en guide til at være med det, der er svært gennem R.A.I.N. meditationen, der både kan laves som en refleksion og som...

Læs mere...

At skrue op for vores evne til at berolige os selv.

Uncategorized Jan 10, 2021

Allerførst tak til dig, der læser med.

Jeg håber, at alle er kommet godt ind i det nye år - lad os hjælpe hinanden med at skabe et fantastisk 2021. Nedenfor lidt inspiration til at fremme den indre ro i disse turbulente tider.

I disse så anderledes tider kan mange mennesker med fordel have ekstra fokus på det, vi i compassion kalder ”Det beroligende system”. Det er det system, der sørger for, at vi kan berolige os selv, og som...

Læs mere...

Taknemlighed en vej til livsglæde

Uncategorized Dec 03, 2020

 

Allerførst vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig december - fyldt med lys og glæde og fri af stress og jag. Tak fordi du læser med på bloggen.

Jeg fortsætter med en opfølgning på den sidste blogs tema - taknemlighed. Julen er jo en særlig tid, hvor vi med fordel kan forbinde os til taknemligheden - og til gavmildheden, som er taknemlighedens "søster".

Hvorfor nu al den snak om taknemlighed?

 Det enkle svar er fordi,...

Læs mere...

Taknemlighed er din superpower

Uncategorized Oct 31, 2020

Rigtig mange af jer ved, at jeg altid taler passioneret omkring det bevidst at vælge at træne vores evne til taknemlighed. At jeg virkelig oplever det som den mest geniale superpower, vi mennesker har adgang til. Taknemlighed kan i den grad bidrage til, at vi oplever os mere lykkelige, lette og frie. Med et øget fokus på taknemlighed vil vi opleve livet lysere og mere meningsfyldt.

Taknemlighedstræningen har virkelig haft en positiv indvirkning på mit eget...

Læs mere...

Nuet er nøglen til al forandring

Uncategorized Sep 07, 2020

 

En ældre beboer på et plejehjem opfordrede alle til at huske at nyde hvert et øjeblik af livet. Hun fortalte, hvordan hun selv havde levet meget af sit liv med fokus på fremtiden – det næste mål, den næste ting der skulle ordnes - levet på forventningen om, at livet ville blive bedre i fremtiden.

” First I was dying to finish high school and start college,
and then I was dying to finish college and start working,
and then I...

Læs mere...

At holde balancen i en tid med ekstra forandring og uvished

Uncategorized May 17, 2020

Flere nye ord og begreber har gjort deres indtog i vores hverdag og et af dem, der fylder rigtig meget i billedet er Corona - Corona-virus, Corona-krise, Corona afdelinger, Corona-smitte og så videre.

Hverdagen har ændret sig for os alle - ret pludseligt og ret ufrivilligt, og meget af det er uden for vores kontrol. Som menneske er det fuldstændig normalt at reagere på en sådan forandring - vores tanker kan ændre sig, vores følelser kan ændre...

Læs mere...
Close

Nyhedsbrev Fra Heartbased Life

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mindfulness, Compassion og Hjerteintelligens så følg med her.