Retreat i Nymindegab - stilhed og compassion i september 2024.
Advanced


Sæt allerede nu et kryds i kalenderen.

Tidspunkt:

Tirsdag den 10. september 2024 kl. 09.30 – lørdag den 14. september 2024 kl. 13.00.

Sted:

Nymindegab Kro, Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel.

Der er tale om et internatkursus, hvor alle kursister overnatter i dejlige enkeltværelser på kroen. På http://nymindegabkro.dk kan du finde billeder og info omkring det skønne sted, der ligger i en fantastisk natur helt tæt på Vesterhavet.

 

Indhold:

Indholdet er ikke helt fastlagt endnu, men vil være omkring compassion, awareness og en mere buddhistisk vinkel å træning af vores sind.

Der vil være længere perioder med stilhed for at give ekstra plads til fordybelse.

Retreatet tager udgangspunkt i Mindful Compassion, neurovidenskab, evolutionspsykologi og buddhistisk psykologi. 

Det endelige program vil blive tilrettelagt i forhold til  kursisternes erfaring.

Der vil blive fokuseret på deltagernes egen proces.
Dette bibringer både viden, indsigt og erfaring, som vi dels kan bruge til at håndtere udfordringer og svære følelser i vores eget liv og dels kan anvende i kontakten med eventuelle klienter.

Der vil gennem hele retreatet være kortere teoretiske oplæg kombineret med guidede meditationer og visualiseringer samt refleksion i mindre grupper og på plenum.

Med henblik på at fremme muligheden for fordybelse, vil der ligeledes være minimum 1½ døgn med stilhed ligesom, der vil være flere kortere intervaller med stilhed.

Undervisningen foregår på engelsk.

Underviserne:

Choden ( Sean Mc Govern) vil undervise på retreatet. 

Choden er en erfaren underviser, der er meget inspirerende og som har en dyb visdom, som han er i stand til at formidle på en let tilgængelig måde. 

Choden har sammen med Paul Gilbert udgivet bogen ”Mindful Compassion”, og de har undervist sammen på  Mindful Compassion workshops flere steder i Europa. Han har senest udgivet bogen ”From Mindfulness to Insight”.

Choden har gennem mange år undervist på workshops og retreats i flere lande og underviser desuden i Mindfulnes og Compassion på Universitetet i Aberdeen i Skotland.

Choden er oprindeligt fra Sydafrika, hvor han er uddannet advokat. Han har i mange år været tilknyttet det tibetanske kloster Samyeling i Skotland. Han er buddhistisk munk og bosiddende på klosteret.

Helle Lisle er kursusudbyder. Hun er speciallæge i psykiatri og har en bred terapeutisk uddannelse. Hun er uddannet mindfulness træner og har uddannet sig intensivt indenfor compassion de sidste 10 år. Hun har i 2018 stiftet Heartbased Life og har nu i høj grad helliget sig arbejdet med meditation, compassion og hjerteintelligens. 

Helle har sidste år skrevet bogen "Mindfulness & Compassion - en vej til mere nærvær og livsglæde".

Dagsrytme:

07.30 – morgenmeditation/bevægelse
08.00 – 09.00 – morgenmad
09.00 – 12.30 – undervisning
12.30 – 15.30 – frokost og siesta
15.30 – 18.00 – undervisning
19.00 – middag

Målgruppe:

Deltagelse i retreatet forudsætter et grundlæggende kendskab til Compassion og mindfulness. Retreatet henvender sig til alle, der har interesse i tilegne sig øget erfaring med og viden om Mindful Compassion, buddhistisk visdom og meditation.

 

Pris:

Prisen for selvstændige + hvor arbejdspladsen betaler: 10.500 kr. Prisen for alle andre: 7.200 kr

Der er i prisen inkluderet al undervisning. Der er indkvartering i enkeltværelser med eget bad og toilet. Der vil være fuld forplejning med meget lækker og veltillavet mad gennem alle dagene. Der er mulighed for at kunne vælge vegetarmad, hvis det ønskes. Der er inkluderet en vand eller øl til frokost, men derudover er drikkevarer for egen regning.

Tilmelding:

Til kursusudbyder Helle Lisle,  Heartbased Life, Vardevej 263 B, 7100 Vejle
Tilmelding på: [email protected] + samtidig indbetaling af depositum på 3000 kr til konto: Reg.nr. 6771 Kontonr. 0006136989. Restbeløbet skal indbetales senest den 1. juni 2024.

Ved afmelding efter 1. juni 2024 tilbagebetales depositum ikke. Ved afmelding efter 1. august 2024 tilbagebetales det indbetalte beløb ikke.

Optagelse efter ”først til mølle princippet” - du er først sikret din plads, når du har indbetalt depositum.

Kærlige hilsner Choden og Helle Lisle