Nedenfor kan du se forskellige udtalelser om min nye bog "Mit taknemlige hjerte" og længere nede på siden kan du se lidt om de aktiviteter, der er i Heartbased Life. 


Træn taknemligheden som din indre "super-power" - køb bogen til dig selv eller til en, du holder af.

Du kan købe bogen ved at skrive til mig på [email protected]

179,00 kr + porto. 

Ved køb af mere end 3 stk er der gratis porto

Du kan også købe den på Saxo og Plusbog.

 

Læs artiklen om bogen i Vejle Amts Folkeblad  HER

Sagt om bogen

   "Mit taknemlige hjerte"

Ann Bjerre Spirituel forfatter, mentor og underviser

"At læse ’Mit taknemlige hjerte’ fylder mig med varme og glæde, som jeg sanser Helles kærlige væsen. Helle lever i dyb taknemmelighed over livet – og inspirerer med indsigt og øvelser til, hvordan også mit liv transformeres med taknemmeligheden.

’Mit taknemlige hjerte’ er en kærkommen bog, der vil nære og varme i alle hjem, opløfte livet for den enkelte, i relationerne som for helheden.

Læs den og bliv berørt af taknemmelighedens gave."

Christina Oxenvad, speciallæge i Almen Medicin og psykoterapeut 

"Gennem konkrete øvelser får du i denne inspirerende bog grundig og kyndig vejledning i, hvordan du bevidst kan træne at få taknemlighed bedre integreret i din dagligdag. Gevinsterne er mange, blandt andet mere glæde, livskvalitet, tilfredshed, sindsro og bedre trivsel. Taknemlighedstræning er en effektiv modgift mod stress og negative tanker, og jeg vander nu dagligt mit ”taknemlighedsfrø”, så det kan spire og gro. Det, vi fokuserer vores opmærksomhed på, vokser. I takt med at danskernes, og ikke mindst ungdommens, mentale helbred halter, burde taknemlighedstræning i min optik, sættes på skoleskemaet."

Laila Breum, GynObs Fysioterapeut

"TAK for ”Mit Taknemlige Hjerte” – en åbenhjertig bog, der på overskuelig vis fortæller, hvilken positiv effekt taknemlighedstræning har på alle mennesker.

TAK, fordi den er skrevet så let forståelig og TAK for de gode øvelser.

Gå ikke glip at denne bog!"

Eva Andrea, forfatter og mentor

"Mit hjerte åbner sig som en rose, når jeg læser denne betagende bog. Jeg føres kærligt og trygt fra side til side - sikken en fortryllende vejviser. "Mit taknemlige hjerte", er den fineste gave til os, der vil leve i samklang med sjælens og Universets magiske energi."

Torsten Lauritzen, dr. med. og professor emeritus ved Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet. 

"Mistrivsel og psykisk sygdom florerer som aldrig før i vort samfund. At der er videnskabeligt belæg for, at træning af taknemlighed er mulig, og at en sådan træning kan give mere livsglæde og bedre trivsel, vidste jeg ikke, før jeg havde læst Helle Lisle’s velskrevne og let læselige bog. Bogen giver viden om og inspiration til træning af taknemligheden, og er samtidig en åbenhjertig personlig beretning om, hvordan træning af taknemligheden har bidraget til at hjælpe Helle til mere livsglæde efter et stress-sammenbrud i 2014.

Jeg har haft personligt udbytte af at læse bogen og kan varmt anbefale den til andre"     

Gitte Winter Graugaard forfatter og mentor 

"Kære Helle. Tak fordi du med din bevidsthed og livsvilje fik kontakt til din super-power i din følelse af taknemmelighed. Jeg hylder modet, som det kræver at finde lyset i livet og derefter at ønske inspirere andre til samme. Jeg elsker vibrationen i taknemmelighed og mærker den tydeligt i mit eget taknemmelige hjerte. At alt for få mennesker dyrker taknemmelighed på daglig basis, ses tydeligt i vores triste statistikker over stress og depression. Tak fordi, du gik en ekstra mil og lod dit lys skinne, så flere kan finde vej ud af deres mørke og finde den lysstråle, som taknemmelighed tilbyder. Med en bog som din, bliver det tilmed lettere at øve sig i at holde fast i lyset, og da bliver livet både lettere og smukkere."

Thomas Lefoli, Afhængighedsrådgiver og Qigong instruktør

"En fantastisk skøn og berigende bog om taknemlighed. Med hjertevarme og nænsom hånd fører Helle Lisle på fineste vis, læseren igennem taknemlighedens enestående mirakel. En lettilgængelig, letforståelig og livsbekræftende bog med en synlig rød tråd fra start til slut. Menneskets hemmelige super kraft, taknemlighed, ligger lige for foden af os - det er dog de færreste, der er klar over dette. Taknemlighedens gave venter på at skulle opdages, samles op og bruges. Bogen introducerer dette på aller fornemste vis. Ønsker du at blive inspireret til et liv i bedre flow, med mere livsglæde og positiv energi, så er bogen et absolut must-read."

 

Min vision er

- at bidrage til, at mange flere mennesker lever et liv i samklang med deres hjertes visdom og dermed får adgang til det potentiale, vi alle har.

 

Ønsker du mere glæde og overskud? Ønsker du at mærke mere mening med livet? Ønsker du nære og kærlige relationer? Ønsker du dybere kontakt til dit hjertes intuitive visdom?

Læs da ”Mit taknemlige hjerte”, hvor du inviteres på en rejse ind i taknemlighedens univers. Du guides til at skabe kontakt til din indre ”super-power” og vil opleve dyb forandring i dit liv.

Jeg giver dig en ny indfaldsvinkel til, hvordan du bevidst kan træne din ”taknemlighedsmuskel” og få adgang til din indre kilde af glæde, overskud og visdom.

Taknemlighed er en fantastisk modgift til stress, negative tanker, bekymring og tristhed.

Med bogen får du 13 smukke taknemlighedsritualer og 6 meditationer, der gør det let at bringe mere taknemlighed ind i dit liv.

I 2018 stiftede jeg Heartbased Life, hvor jeg underviser i meditation, mindfulness, compassion og hjerte- intelligens. Formidlingen sker både gennem individuelle samtaler, gruppe- forløb, workshops og retreats.

Jeg er speciallæge i psykiatri og har haft egen klinik i 15 år. Jeg har en bred terapeutisk uddannelse og er tillige uddannet indenfor mindfulness, compassion og hjerteintelligens.

Jeg udgav min første bog ”Mindfulness & Compassion – en vej til mere nærvær og livsglæde” i foråret 2020. Den kan du købe for 199,- kr + porto ved at skrive til [email protected] eller på Saxo eller Plusbog.

Et lille kig ind i hjertebloggen

Den indre selvkritiker

Sep 26, 2022

Hjertekohærens - en genvej til ro og overskud

Mar 15, 2022

Awaken to Your Inner Truth

Feb 06, 2022

Tillad dig selv at være glad

Mar 02, 2021